Find Us OIn Facebook


Tüm dünyada milyonlarca kişinin severek oynadığı ve tüm zamanların en çok oynanan oyunları listesinde ilk sıralarda yer alan Minecraft oyununun Hikaye modu yani Story Mode çıktı.

Minecraft'ın ilk oyununda hayatta kalabilmek için bir yandan açlıkla boğuşurken ve yemek bulmak için uğraşırken, bir yandan gece olmuş ve yaratıklar ortaya çıkmış oluyordu. Bu yüzden kendinizi gece yaratıklardan güvende tutabileceğiniz bir yapıda yapmanız gerekli idi. ve bulduğunuz eşyalarla kendinizi geliştirip Minecraft'ın sonsuz denecek derecede büyük haritasında hayata tutunmaya çalışıyorduk. Zor ve ürpertici olduğu kadar eğlenceliydi de. işte böyle büyük bir oyunun yeni çıkan serisinde Hikaye modu ile oynayacağız. yani ilk oyundaki gibi rastgele yerde doğup kafamıza göre gitmenin aksine, oyunun bize verdiği görevleri uygulayacağız. Oyun hikaye modu olduğu için çoğu kısmı anlatımlı geçiyor ve size sık sık 3'lü olarak seçenekler geliyor ve siz bu 3 seçenekten en uygun olanını seçerek oyunun gidişatını etkiliyorsunuz yoldaşlarınız ve can dostunuz domuzcuk ile :D

DİPNOT: Oyun herşeyi ile benden tam not aldı. Crafting'i olsun, Seslendirmeler olsun, komik sahneler bile çok yerinde ve çok samimi sizi gerçekten güldürüyor. ayrıca hikayede çok güzel seçilmiş ve tam yerinde. İlk oyunun milyonlarca seveni olduğunu göz önünde bulundurursak bu oyununda diğerinden aşağı kalır tarafı olmayacak gibi.


Bu arada oyunu full olarak indirmek isteyenler ''Minecraft Story Mode Full İndir / Download'' adlı konuya bakın.


Post a Comment

Yapmış olduğunuz her yorumu aynı gün inceleyip sizlere sorunuzun altında cevap olarak dönüş yapılacaktır.

Bizi takip ettiğiniz için teşekkür ederiz.

Daha yeni Daha eski